måndag 25 februari 2008

...och ett projekt till...

Jens Rennstam på det långa projektet på Hulta
Ett annat projekt för de som pallar med fler än fem moves i rad är sittstarten i Tvekampen som slutar i Hets. Grad: who knows?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, Jesus is back and he climbs!

Harald sa...

Hmm, menar du inte Holmgång som slutar i Hets?

lajfstajl sa...

hmm, den riktiga frågan är om jag inte menar båda två?

Anonym sa...

......nu der tales om hultastenen.... Krakel spatakel går op til venstre for Kusin Vitamin (iflg.video med Harald), men hvordan er det lige med Axeleration? slutter den som kusin vitamin?
-/René

Anonym sa...

Jag tycker inte att tvekampen till hets känns lika naturlig som holmgång till hets. I tvekampen kommer man ju ut i krakel spektakel och skulle då behöva klättra kusin vitamin "baklänges" för att komma till hets. Förresten (beside point) drog jag itu lite av ett grepp på tvekampen i torsdags, så för mig blev den lite svårare, men det är verkligen ett superroligt problem/Piece Lillerik

Harald sa...

Axeleration startar med vänster hand i gaston i den lodräta sprickan (samma som höger hands startgrepp på Krakel Spektakel) och höger hand tex på crimpen på läppen nedanför, samt höger fot på stora steget vid areten till höger. Pressa upp och ut åt höger till en dålig crimp på läppen och klättra upp.
Glasklart?

Sitten till Axelaration lär bli hård...

Anonym sa...

Travers

Harald sa...

Ett förtydligande: Krakel Spektakel klättras "lättaste vägen" precis som Kusin Vitamin. Filmen på Krakel på kjuge.nu visar gammal ful-beta, innan jag visste bättre...

Anonym sa...

he he he... så er det jo lige før der er to problemer... hvis man altså definere hvilken vej man skal toppe ud!! et der går ret op (som kusin vitamin) og en der går til venstre(som gamla betaen(krakel spetakel)) ;O)
-/René