tisdag 23 september 2008

Odense Packing CREW

Har fått mail av våra kära boys i Odense. De berättar om nyturer och vill veta vad the public eye har att säga om dem. Så kom igen nu och diskutera!

Här kommer mailet med bifogade bilder:

Tjena Kalle
Team odense var et smut i kjuge her i odense og der blev klatret et utal af fine linjer. Det blev blandt andet til 4 nye linjer (tror jeg) af Claus Vedel. De ligger alle på den store blok hedder vist H-10 D mellem barbar og våroffer. Kan dog ske at 2 af linjerne er variationer af allerede eksisterende. Så det kan være du kan hjælpe med at svare på det. Alle problemerne ligger på blokket nordlige side. Den første linje følger den højre arete fra ståstart til toppen af blokket og topper ud. Problemet hedder 'Stol på Gummiet' og skulle vist være omkring 6C+, se billedet på linjen.

Stol på gummiet 6c


Det andet problem hedder 'Spred benene' og starter på det store greb på groovet, går til venstre op langs groovet og så til højre vis crimps til den højre arete og til toppen. På billedet har jeg markeret linjen. Kan være dette er en variant af problemet  "Damn I'm in a tight spot", som bare går via facen over i areten, er dog betydeligt hårdere, Claus mente ca. 7B+.

Spred benene 7B

Det 3 problem starter i det store greb nederst til venstre for groovet og går op til venstre via crimps og stor pinch til kant uden at bruge groovet. Har markeret grebene på billedet. Kan være dette er det samme som Damn I'm in a tight spot, men vedel mente dog den var nærmere 7A end 6C. Hvis det er et nyt problem så skal det hedde 'Prævention'

Prævention 7A

Det sidste problem går på væggens venstre arete på samme side som de andre problemer, altså klatres på højre side af areten. Starter stående og går via areten og to dårlige crimps til toppen, med en meget dynamisk og risikabel slutbevægelse. Vedel mente 7C til dette, men kan ske at vi har overset noget. Liger samme sted som D4 'Trots', men der står ikke om dette går på højre eller venstre side af areten. Hvis det nu er et prob, så er navnet "Great Balls of Fire"


Great balls of fire 7C

Håber du kan hjælpe os med at afklare om det er noget nyt der er klatret og evt smide det på bloggen. Alle er høje problemer med ret dårlige landinger, så kræver en god spotter og et par pads.

Jens

3 kommentarer:

Anonym sa...

Får ursäkta att jag skriver anonymt men är rädd för diverse påhopp från folk. Men danskarna har väl alltid satt upp riktiga skit problem, men det är dock kul att höra att det kommer upp lite nytt skit i Kjuge. Hade varit dess roligare om saker och ting kommer upp på Kjuge.nu, t.ex. nya filmer, info, bildgalleri, etc. Men verkar som om Harald inte har tiden. Vilket skulle kunna lösas med att Kalle och de andra locals kan få nyckeln till friheten.

Anonym sa...

Må jeg spørge om hvorfor det ville være roligare at det kom op på Kjuge.nu? Der behøver du inte være anonym eller...?
Fedt Danske boys at i har klatret igennem!! Jeg kan sgu ikke lige bidrage med min mening ang. nyt eller gammelt da jeg ikke har klatret problemerne i taler om. Men glæder mig til at se hvad udfaldet bliver - YEAH!

Anonym sa...

Kjuge.nu är modersiten och detta verkar mest vara en blogg för inbördes beundran.