söndag 13 januari 2008

Stick?

De två dagarna på Kjuge byttes ut mot en halv dag pga födelsedagar och middagsplaner. Åkte från Köpenhamn idag klockan 7 på morgonen för att ta del av det utlovade sticket. Tyvärr visade Haralds spacade termometer på 100% luftfuktighet (inget skämt) och trots uppehåll var vägen dyblöt. Väl framme fick vi dock klättrat en del, luftfuktigheten hade sjunkit till åtminstone 70% (som det också rapporteras om i Font för närvarande).
Nuggi (Martin Möller) lyckade nästan få ihop Spongebobprojektet och han gissar på åtminstone 7C+ och Harald och jag länkade sittstarten till Alla vill till himmelen... upp till ståstartscruxet. Pernille knöt ihop Häleriprojektet och Monolith och Diners Club fick ett gäng bestigningar. Provade också på Delikat i Kvadrat och lyckades nästan, juluppehållet känns av :( Någon som också kände av de extra julkilona var Nikolaj som trots sin isbjörnsmössa gick och frös hela dagen :)
Vidare borstades ett nytt sittstartsprojekt upp till höger om Mödomsrovet och när den klättras ramlar den nog också in på en hög 7-grad.

Dagens läskigaste var när Harald drog ner startgreppet på ...men ingen vill dö aka Sumo. Det halvkilo tunga vassa greppet träffade på kinden samtidigt som han drog rakt ner på ryggen på min trogna Mondo. Ajajaj... Lyckligt nog är han ok nu. Bild finns men jag har lovat att lyteskomiken uteblir den här gången ;)


Sammanfattat var det en riktigt bra dag trots blöt luft, riktigt trött i hela kroppen nu.

1 kommentar:

Nuggi sa...

Trevlig dag på Kjuge selvom sticket inte var perfekt. Bilder af nye projekter kommer snart! Jeg gisner på mindst 7c på det nye projekt ved Mödomsrovet, but then again - jeg er en tjockis med +4 kg :(