tisdag 6 maj 2008

Björn i skogen!

Från onsdag till söndag kunde man, om man hade riktigt tur, se den sällsynta björnen ute i skogen. Nalle Hukkataival med crew var på besök och de imponerade verkligen! Tråkigt nog (såvitt jag vet) så gick inte nåt av våra dammiga projekt ner men de redan etablerade linjerna fick sig verkligen en omgång. Man måste låta sig imponeras av herr Hukkataivals flashförmåga när han går på Huggsexa och river av den i första. Huggsexa är min förstabestigning och den har visat sig vara mycket svår att gradera, jag var därför riktigt intresserad av vad han tyckte. Det visade sig att han tyckte att Sonic var svårare än Huggsexa och när jag som kommentar fräste att det stämmer inte så svarade han med att klättra den igen medan han skämtade med omgivningen och höll vissa poser för att det skulle bli fina foton :O Aaaaah! Det var minst sagt sjukt!
Andra goa bestigningar han fick gjort är Alla Vill Till Himmelen... sittstart 8A+, Lithium lågstart 8A, Mamma Mu 7C plus en fruktansvärd mängd flashar av alla andra problem ;) Tilläggas bör att tiden de tillbringade här var precis när det börjar bli för varmt och alla bestigningar ska ges extra cred för bristande stick :)
Per SMS meddelar Nalle att han och hans vänner hade det riktigt bra och att de tyckte att Kjuge var ett riktigt trevligt område.

Slutligen, om ni inte gjort det reda så kolla in The Bruno Show för Sveriges fetaste klätterblog (med undantag för vissa personangrepp)! Peace Ali :)

2 kommentarer:

Gustav sa...

Klart att Sonic är hårdare... :D

Irish Dave sa...

His crew included Tomi Nytorp,..........enough said! ;9