söndag 11 maj 2008

Angle Stue


Var med Kristian på ett blockområde utanför Kallinge igår och säger bara en sak. -Vilket ställe!!! Massor med suveräna block på ett område mindre än en fotbollsplan. Underbara höga linjer, nästan på gränsen till lite väl höga, blandat med kortare överhängande aréter. Vi såg, borstade och besteg ett antal fina linjer men vi skrapade endast lite på ytan...

























9 kommentarer:

Nuggi sa...

Uff coolt med nya block! Hur mange er der ca? Lægger du up en guide eller lite översiktskort?

Gustav sa...

50 block kanske. Vi har bara gjort en handfull problem och det går att göra hundratals. Skall försöka lägga upp en vägbeskrivning. Har dock inte pratat med markägare och dylikt så vi får väl hålla en rätt låg profil tills dess att detta är gjort.

jacob sa...

Jag bor untanför Kallinge... men trodde aldrig att det fanns fina block där!! skulle man kunna få en "hint" sugen på skattjakt..

Gustav sa...

Det ligger vid Skuremåla. Ngn kilometer nordöst om Kallinge. Om du går in på denna länk får du upp en karta. Blocken ligger Sydväst om Skuremåla. Kan inte beskriva det bättre än; där den "punktade" och den "tvärsrandiga" (ehh...)stigen möter ett vattendrag. Tror du förstår när du ser kartan.

http://www.hitta.se/SearchCombi.aspx?vad=&var=skurem%e5la

jacob sa...

tackså mycke.. ska åka och titta lite imon,, ska bli spännande

Gustav sa...

Tror inte du kommer att bli besviken...

Mr Olsson sa...

Låter grymt men hur e kvaliteten på stenen, är det smuligt eller fast o fint???

Gustav sa...

Lite blandat. Som på Torse ungefär.

lajfstajl sa...

det ser riktigt gott ut. will check it out!