söndag 11 januari 2009

Blöt skog, stängda gym, Max is Zion

Jag lyckades i förrgår kväll runt 10-11 på kvällen övertyga Oskar att det var en jättebra ide att åka ut och klättra dagen efter. Oskar var motsträvig men lät sig till slut övertalas och sagt och gjort så begav vi oss till Hulta efter en god natts sömn. Hela vägen ut var det blött och regnade men jag upprepade som ett mantra i mitt huvud: “I’ve been worse”. Precis som the black knight i the Holy Grail med Monthy Python. Dessvärre så istället för att det blev torrare när vi närmade oss så blev misären bara mer påtaglig. Det visade sig att det var som att någon sprayat hela stenen med en vattenslang, även in under taken. Ångest. Vi gick en lång skogspromenad där vi letade efter nästa Dreamtime men hittade bara på sin höjd nästa Köttbomben.

Tillbaka till bilen. Vi åker till K-stad för att testa inomhusklättringen på Tullen. Väl framme visar sig Tullen vara stängd och vi bryter ihop och åker till Max istället. Max var definitivt ingen besvikelse och dagen börjar se ljusare ut. Stämmer möte med Lill-Erik på Lundaväggen and off we go!

Tillbaka där vi började alltså. Hade en riktigt go session där jag tror att vi alla kände oss helt blanka efteråt. Har ett projekt inomhus nu. Regnsäkrare än ute…

Inga kommentarer: